INTERKOMMUNALT ARKIV FOR BUSKERUD, VESTFOLD OG TELEMARK IKS
Home Page
A A

02. februar 2018

Stillingsutlysning- Økonomisjef

Vi leter etter deg som har gode samarbeidsevner og trives med å arbeide i skjæringspunktet mellom fag og administrasjon. Du er en strateg som evner å utvikle, forbedre og formidle vår økonomistyring. Du har god forståelse for detaljer, samtidig som du evner å ha totaloversikt. Du liker struktur, nøyaktighet og profesjonalitet og passer på at vi følger gjeldende lover og regler. Du er opptatt av å holde en god etisk standard og er pliktoppfyllende, positiv og sosial.

Søknadsfrist: 4. april 2018. Søknad med CV sendes til: postmottak@ikakongsberg.no
Merk stilling «Økonomisjef 2018»

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med daglig leder Wenche Risdal Lund tlf 992 79 615 

Fullstendig stillingsutlysning – Økonomisjef (Pdf)